Общи условия за връщане

В stroyfast можете не само да купувате лесно, но и да връщате лесно продукти без излишни грижи. Ако не сте доволни от закупения от Вас продукт, можете да го върнете в срок от 15 дни от деня, в който е бил доставен от куриер!


За целта трябва да ни уведомите на имейл office@stroyfast.bg Общи условия за връщане, които се прилагат за всички категории Продуктите, закупени от STROYFAST.BG могат да бъдат върнати в срок от 15 дни от датата на получаване на пратката.


Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от Вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или използване, с одрасквания, със следи от удари (напр., но не само – механични/ електрически шокове). Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са Ви били доставени. Трябва да върнете продуктите в оригинална опаковка, придружена от непокътнатите етикети, оригиналната гаранция, фактура, стокова разписка, касов бон, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи, с които е доставен продукта, като сумата, която сте заплатили ще бъде възстановена по подадена от Вас банкова сметка в 14 дневен срок. В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете и подаръка.


В случай, че сте закупили повече от един еднакви продукти и желаете да върнете два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка.


В противен случай няма да бъдат приемани.